البرت ديماس
اهلا بالزائر الكريم
البرت ديماس
اهلا بالزائر الكريم
البرت ديماس
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

البرت ديماس

احلي منتدي في العالم
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الى كل غاوى الطبخ شوفوا ده وجربوه نصيحه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
مينو
المشرف



عدد المساهمات : 89
تاريخ التسجيل : 09/08/2010

الى كل غاوى الطبخ شوفوا ده وجربوه نصيحه Empty
مُساهمةموضوع: الى كل غاوى الطبخ شوفوا ده وجربوه نصيحه   الى كل غاوى الطبخ شوفوا ده وجربوه نصيحه Emptyالإثنين أغسطس 09, 2010 3:48 pm

اولا ينفع للتفريز منشاااان الضيوف الي يجوون فجااءه

ابدو معااااااااااااااايه ياحلواات

مــــــــــــــــــــــــلاحظه... يعمل الحلى في الكاااسات البلاستيك البنيه الصغيره اكيد عارفينها

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^6

الطبقه الاولى"جالكسي يسيح في حمااااام مائي وحطي الكاسات بعدها في الفريز

الطبقه الثانيه

شعيريه باكستانيه تعمل كالطريقه المعتاااده

الطبقه الثالثه

بسكوت اوريو معجون بحليب سايل وتتترك ع النار حتى تتجااانس

وبعدها حطي الكااااسات بالفريز حتى تجمد

وعند التحضير كسري الكاسات وقدميها بطريقتك
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
معليش ياحلوين قاعده اكتب الموضوع وانا مستعجله اي استفسار اعطوني خبر لانوه الحلا ماااايتفوت لذيذ

وشكله كيووووووووووووووووووووووووووت
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الى كل غاوى الطبخ شوفوا ده وجربوه نصيحه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
البرت ديماس :: الامبراطور :: منوعات :: المرأة العربية :: المطبخ العربي-
انتقل الى: