البرت ديماس
اهلا بالزائر الكريم

البرت ديماس

احلي منتدي في العالم
 
الرئيسيةالبوابةمكتبة الصورس .و .جبحـثالتسجيلقائمة الاعضاءالمجموعاتدخول

شاطر | 
 

 الى كل غاوى الطبخ شوفوا ده وجربوه نصيحه

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
مينو
المشرف


عدد المساهمات : 89
تاريخ التسجيل : 09/08/2010

مُساهمةموضوع: الى كل غاوى الطبخ شوفوا ده وجربوه نصيحه   الإثنين أغسطس 09, 2010 3:48 pm

اولا ينفع للتفريز منشاااان الضيوف الي يجوون فجااءه

ابدو معااااااااااااااايه ياحلواات

مــــــــــــــــــــــــلاحظه... يعمل الحلى في الكاااسات البلاستيك البنيه الصغيره اكيد عارفينها

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^6

الطبقه الاولى"جالكسي يسيح في حمااااام مائي وحطي الكاسات بعدها في الفريز

الطبقه الثانيه

شعيريه باكستانيه تعمل كالطريقه المعتاااده

الطبقه الثالثه

بسكوت اوريو معجون بحليب سايل وتتترك ع النار حتى تتجااانس

وبعدها حطي الكااااسات بالفريز حتى تجمد

وعند التحضير كسري الكاسات وقدميها بطريقتك
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
معليش ياحلوين قاعده اكتب الموضوع وانا مستعجله اي استفسار اعطوني خبر لانوه الحلا ماااايتفوت لذيذ

وشكله كيووووووووووووووووووووووووووت
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
الى كل غاوى الطبخ شوفوا ده وجربوه نصيحه
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
البرت ديماس :: الامبراطور :: منوعات :: المرأة العربية :: المطبخ العربي-
انتقل الى: